Våra tjänster

Takstolar i trä - Aman Bygg AB

Nybyggnationer

Med över 20 års erfarenhet inom branschen hjälper vi er med nybyggnationer av villor och andra byggnader. Vi möter kundens önskemål och erbjuder en flexibel arbetsprocess. Vi kan erbjuda:

  • Lösvirke
  • Monteringshus (vi har bl.a. ett samarbete med Götenehus)
  • Siporexhus (stenhus i lättbetong)
  • Murade hus med LECA Isoblock
Fasadrenovering - Aman Bygg AB

Fasader

Vi erbjuder även fasadarbeten såsom fasadputs. 

Putsen sprutas på och sedan ytputsar vi med olika metoder för olika utseenden. Detta resulterar i en vacker och nästintill underhållsfri fasad på ert hus.

Byggnation av altan framför vitt trähus

Tillbyggnationer

Vill ni bygga ett till rum till villan, eller kanske en altan? Vi hjälper er med alla typer av tillbyggnationer, små som stora. Hör av er till oss för offertförfrågningar!

Fasadrenovering av trähus

Renoveringar

Med hjälp av oss kan man också utföra renoveringar in- och utvändigt. Vi hjälper till med allt från takrenoveringar till badrum och kök. Vi möter självklart era önskemål och är det något som vi inte har kompetens inom samarbetar vi med många andra företag, alla med hög kompetens. 

Omdömen

Kontakta oss

Hus & Bygg Höör
Sjötorpsvägen 5

243 35 HÖÖR

Ring oss 
0708334227

 

Hus & Bygg Höör grundades 1998 och drivs av Mikael Martinsson. I vårt byggföretag i Höör finns över 20 års branscherfarenhet och stort kunnande inom allt från små reparationsarbeten och renoveringsarbeten till nybyggnation av hela villor i Skåne.